Skip to main content

Pia Møller

Leder

Uddannet fra Kolding Børnehaveseminarium 1984. Ansat i Børnehaven Floravej august 2016. Jeg varetager den daglige ledelse, samt har timer, på både gul og rød stue.
I mit arbejde med børnene, har jeg speciel viden, indenfor børn, motorik og sprog.
E-mail: pcm@bornehavenfloravej.dk

Trine Bauer

Souschef

Jeg er uddannet pædagog fra University College Syd, Campus Kolding i januar 2005. Jeg har været ansat i Børnehaven Floravej siden oktober 2007, som pædagog på gul stue. Pr 1. august tiltrådte jeg souschef stillingen i børnehaven og skiftede til rød stue. Jeg har min daglige gang på rød stue, men er også en del af det administrative arbejde på kontoret. Ud over mit arbejde med børnene, er jeg sprogansvarlig og vejleder for pædagogstuderende.
E-mail: trba@bornehavenfloravej.dk

Tine Marie Bruun Rørholm

Pædagog

Jeg er uddannet pædagog fra University College Syd, Campus Kolding i januar 2012. Pr. 1. februar 2012 blev jeg ansat som pædagog i Børnehaven Floravej.
Mine faglige kompetencer ligger i sang/musik samt krop og bevægelse. Derudover brænder jeg for omsorgsarbejdet med særligt udsatte børn og har varetaget flere støttetimer og prioriterer det daglige omsorgsarbejde højt.
tmrh@bornehavenfloravej.dk

Marie Vilstrup Sørensen

Pædagog

Uddannet i 2010 fra Jysk Pædagogseminarium. Har været ansat i Børnehaven siden 1.8.2019 I hverdagen er jeg at finde på gul og rød stue. I mit arbejde med børnene finder jeg det grundlæggende at være omsorgsfuld, empatisk, nærværende og i øjenhøjde. Jeg lægger vægt på at møde børn og forældre med ligeværd og respekt. Jeg er begejstret for udeliv og oplever stor værdi i, at tage børn med på tur, og opleve sammen med dem.
E-mail: mavs@bornehavenfloravej.dk

Anja

Pædagogmedhjælper

Jeg har været ansat i Børnehaven Floravej siden april 2024, som pædagogmedhjælper på gul stue. Jeg har arbejdet med børn siden 2012 og arbejdet med lærerplanstemaer, der understøtter børns trivsel, læring og udvikling. Alle kan bidrage med noget og ingen er ens, hvilket jeg ser som en styrke. Uanset hvad man kan og hvor man kommer fra, er man værdifuld.

Rikke Kraak Lassen

Pædagog

Jeg er uddannet pædagog fra Aabenraa pædagogseminarium i juli 2001.
I 2005 tog jeg efteruddannelse som AKT pædagog (adfærd, kontakt og trivsel)
Jeg har været ansat i Børnehaven Floravej siden 1. januar 2023, hvor jeg er pædagog på gul stue.
Som pædagog er det vigtigt for mig, at alle børnene er en del af fællesskabet i børnehaven, hvor der er læring og udvikling for det enkelte barn, igennem de aktiviteter og trivselsforløb der bliver tilbudt i hverdagen.
Det er vigtigt i mit arbejde som pædagog, at børnene bliver taget med på råd, jeg oplever at børnene brænder meget mere for de tiltag, der bliver besluttet i fællesskab med dem.
Jeg elsker at trylle læringsmiljøer frem inde, på legepladsen, eller hvor kun fantasien sætter grænser.
Men det allervigtigste for mig er at børnene bliver set, hørt og får et lille kram hver dag.
E-mail: rkl@bornehavenfloravej.dk

Julianna

Studerende