Faciliteter og Udeliv

Hjem Faciliteter og Udeliv

Børnehaven Floravej er en dejlig lille børnehave, som er indrettet med to stuer med tilhørende garderober og badeværelser.

Vi har en lang gang, som også indbyder til leg, og ofte bliver gulvpladsen i garderoberne benyttet til konstruktionsleg – det er f.eks. rigtigt dejligt at kunne bygge en lang togbane hele vejen ned ad gangen. For de yngste børn er det også dejligt at kunne benytte gangen til at løbe på, når de ældste er ude af huset.

Vi har et kreativt rum i kælderen samt et rum til f.eks. motorisk udfoldelse eller musik samt en dejlig personalestue, der ofte bliver brugt til f.eks. højtlæsning med få børn.

Børnehaven Floravej har en fantastisk have med mulighed for at smage brombær, ribs, solbær, mirabeller, paradisæbler, pærer, nødder m.m. alt efter årstiden.

I haven er der også rig mulighed for at finde ”bænkebid” (som børnene kalder dem), tusindben, myrer og andet sjovt at kigge på.

Haven er indrettet med dejlige legesteder. Vi har to legehuse, mange bænke/borde, en kæmpe sandkasse, en dejlig cykelbane, bålsted, gyngestativ og gode gemmekroge/steder.

I haven er der rigtigt mange skyggesteder, hvor det er nemt at finde et skyggefuldt sted at lege, når solen står højt på himlen.